РЕОГРАФ АЛЬВЕОГРАФ
Прилад використовується для декількох цілей. В першу чергу він виготовляє суміш з борошна, а також контролює її якість, виявляє вплив домішок на тісто. Якщо задати певні параметри і забезпечити відповідний тиск, можна виконати перевірку зразка на розрив, здатність до розтягування. Також можлива перевірка хлібопекарських характеристик борошна. Тобто, за допомогою альвеографа за невеликий часовий проміжок виходять повні дані про якість борошна.
Для проведення необхідних тестів в апарат вбудований портативний комп’ютер з відповідним програмним забезпеченням. З його допомогою, а також за допомогою сенсорної панелі можна здійснювати повний контроль над роботою альвеографа.
Позитивні якості приладу
- доступність і простота у використанні;
- надійність в експлуатації;
- компактність;
- графік виводиться в режимі онлайн, здійснюється вихід в мережу Інтернет;
- можливість зберігати відомості на комп’ютері для подальшого використання;
- оновлення через дистанційний доступ;
- доступний інтерфейс і багатомовне меню;
- здатність автоматично задавати функцію надування бульбашки (без втручання оператора).
Які показники визначаються приладом
- Р – міцність до розриву тіста;
- L – ступінь розтягування;
- W – хлібопекарська сила борошна;
- P/L – відношення розтягування і розриву тіста;
- Ie – індекс еластичності.
|
|
---|---|
Розміри, мм | 360x750x490 |
Електроживлення | 220 V AC, 50-60 Hz |
Вага нетто, кг | 80 |
Реометр Alveograf – це автоматичний прилад для вимірювання якості борошна та тіста. Він дозволяє визначити характеристики тесту, такі як пружність, пластичність, розширюваність і т.д. В результаті виміру виходить крива альвеографа, яка використовується при виборі оптимального складу борошна для випікання різних видів хлібобулочних виробів. На сайті PIS.com.ua ви можете купити реометр Alveograf за вигідною ціною та замовити доставку по Україні.