РЕОГРАФ АЛЬВЕОГРАФ

    Прилад використовується для декількох цілей. В першу чергу він виготовляє суміш з борошна, а також контролює її якість, виявляє вплив домішок на тісто. Якщо задати певні параметри і забезпечити відповідний тиск, можна виконати перевірку зразка на розрив, здатність до розтягування. Також можлива перевірка хлібопекарських характеристик борошна. Тобто, за допомогою альвеографа за невеликий часовий проміжок виходять повні дані про якість борошна.
Для проведення необхідних тестів в апарат вбудований портативний комп’ютер з відповідним програмним забезпеченням. З його допомогою, а також за допомогою сенсорної панелі можна здійснювати повний контроль над роботою альвеографа.

3

Позитивні якості приладу

  • доступність і простота у використанні;
  • надійність в експлуатації;
  • компактність;
  • графік виводиться в режимі онлайн, здійснюється вихід в мережу Інтернет;
  • можливість зберігати відомості на комп’ютері для подальшого використання;
  • оновлення через дистанційний доступ;
  • доступний інтерфейс і багатомовне меню;
  • здатність автоматично задавати функцію надування бульбашки (без втручання оператора).

 

Які показники визначаються приладом

  • Р – міцність до розриву тіста;
  • L – ступінь розтягування;
  • W – хлібопекарська сила борошна;
  • P/L – відношення розтягування і розриву тіста;
  • Ie – індекс еластичності.

4

Технічні характеристики
Розміри, мм 360x750x490
Електроживлення 220 V AC, 50-60 Hz
Вага нетто, кг 80