Комбінований млин

    Апарат дає можливість молоти зразки для подальшого лабораторного використання як в сухому, так і в зволоженому стані. Після помелу сировина пропускається через сито, щоб спеціальними лопастями відокремити саму муку від дрібних частинок висівок.
    У млині налічується 5 вальців, які розділені на розмельні і шліфувальні в співвідношенні 3:2. Млин простий у використанні. При цьому його не обов’язково чистити після кожного використання вручну. Для цього є спеціальна автоматизована функція. Легким натисканням кнопки реверсу, висівки та інші відходи виводяться через спеціальний канал.
  Для багатьох лабораторних досліджень необхідно борошно певної консистенції. Тому використання якісного млина для цього має велике значення. З таким млином легко визначити кінцеву вагу готової продукції, що важливо в хлібопекарському виробництві.
    За допомогою даної моделі можна отримати лабораторні зразки для подальших тестів на апаратах вимивання глютену, визначення глютенового індексу, сухої клейковини, падаючого числа, а також на апараті седиментації.
 

Технічні характеристики
Розміри, мм 700×440+320×300
Електроживлення 220 V AC, 50-60 Hz
Вага нетто, кг 85
kW/a 0.55 kW – 2.7 A
Розмір сита 160 µ
Кількість об./хв. від 600 об./хв. до 1500 об./хв. при дробленні
Вихід 60-65%
Об’єм від 100 г. до 1 кг