Аналізатор визначення глютенового індексу

Прилад дає можливість визначити глютеновий індекс, який прямим чином залежить від якості самого борошна. Спочатку йде процес вимивання глютену, після чого вологий глютеновий зразок поміщується в окремий відсік з сітчастим корпусом. Там відбувається віджимання зразка на великих обертах, що становлять 6000 обертів за хвилину. Віджимання триває одну хвилину. Ті частинки, які просочилися крізь сито і ті, які залишилися всередині – зважуються. А маса, що залишилася в ситі, зважується окремо. Глютеновий індекс визначається шляхом підрахунку різниці початкової маси глютену від тієї, яка залишилася на ситі.

У прилад вбудований мікропроцесор і сенсорний екран. Ними і здійснюється управління, а також налаштування тривалості замісу, вимивання. Всі необхідні дані про час, температуру та інше виводяться на екран.

Прилад складається з таких елементів:

  • кришка, що має блокування;
  • сенсорна панель керування;
  • двигун.
Технічні характеристики
Розміри, мм 260x320x220
Електроживлення 220 V AC, 50-60 Hz
Вага нетто, кг 14

Аналізатор визначення глютенового індексу – це незамінний пристрій для виробників борошна та продуктів харчування. З його допомогою можна швидко і точно визначити глютеновий індекс борошна, що дозволить контролювати якість продукції кожному етапі виробництва. Аналізатор глютенового індексу від PIS є компактним та простим у використанні пристроєм, який дозволяє отримати надійну інформацію про якість борошна. Завдяки високій точності вимірювань, ви зможете оптимізувати процес виробництва борошна та забезпечити стабільну якість продукції. Замовляйте аналізатор глютенового індексу від PIS зараз і підвищуйте ефективність свого виробництва!