Аналізатор борошна ФАРИНОГРАФ

Аналізатором борошна є апарат, що дає можливість максимально точно виявити показники якості борошна, що використовується в пекарських цілях. Крім цього, аналізатор дозволяє дізнатися все про реологічні властивості як сировини, так і тіста ще на стадії замішування. Це дуже важлива інформація, адже від якості та відповідності стандартам сировини залежить не тільки смак, але й безпека готових хлібобулочних виробів. Ще один показник, який можна виявити даним апаратом – це відомості про опір тіста лопаткам змішувача.

Всі ці відомості мають важливе значення для пекарського виробництва. Вони фіксуються приладом, в який вбудований портативний комп’ютер і спеціальні програми. Вся інформація не тільки фіксується, але і записується, після чого необхідні відомості можна вивести на монітор або зберегти для подальшого використання.

У аналізатора борошна виділяються такі переваги

  • простота і ясність у використанні;
  • наявність вбудованого програмного забезпечення;
  • можливість зберігати відомості на комп’ютері;
  • можливість підключити вбудований ПК до мережі Інтернет ;
  • регулярне оновлення програмного забезпечення;
  • продуманий захист;
  • можливість визначити реологію борошна.

 

 

Які показники можна виявити за допомогою аналізатора?

  • Здатність поглинати вологу (%).
  • Час утворення тіста (хв).

Час, що витрачається на отримання однорідного тіста – показник вимірюється в хвилинах і дає можливість побачити, скільки пройшло часу після додавання води, перш ніж утвориться однорідне тісто;

  • Стабільність тіста (хв).

Різниця стабільності тіста – показник надає кількісні часові дані, що вимірюються хвилинами;

  • Рівень пом’якшення на 10-й, 12-й і 20-й хвилинах (В.U.).
  • Коефіцієнт якості борошна.
  • Допустиме відхилення при замішуванні.

Показник можливого відхилення при замішуванні тіста – відомості видаються через п’ять хвилин після отримання граничної консистенції.

Технічні характеристики
Розміри, мм 360x650x490
Електроживлення 220 V AC, 50-60 Hz
Вага нетто, кг 115
Міксер 300 г. – стандартний, 50 г. – опція

 

 

 

 

Аналізатор борошна Farinograf – це автоматичний прилад для визначення реологічних властивостей тесту та контролю якості борошна. Він використовується для вимірювання показників водопоглинання та еластичності тесту, а також визначення оптимального часу замісу. Ви можете придбати аналізатор борошна Farinograf за вигідною ціною в Україні у нас на сайті. Наша компанія надає якісне обладнання для харчової промисловості, яке пройшло всі необхідні перевірки та сертифікації. Надійність та точність вимірювань аналізатора борошна Farinograf дозволять контролювати якість продукції та підвищити ефективність роботи підприємства.