Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошні

Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошні працює за амперометричним принципом. Тобто з його допомогою виконується аналіз крохмалю на предмет пошкодження амперометричним методом. Апаратом можна виявити кількісні показники йоду, який поглинається крохмалем. Для цього в аналізатор вбудований спеціальний датчик. Щоб отримати точні дані, приладу необхідно всього 1 грам борошна. За часом процес аналізу займе не більше 7 хвилин. Підсумкові дані виводяться в процентному співвідношенні. Велика кількість поглиненого йоду говорить про ушкодження крохмалю.

 

Сфери застосування

  • виконання контролю якості борошна;
  • виконання контролю регулювання вальців на млині;
  • виявлення ступеня водопоглинання і на основі цих даних поліпшення тіста на виході;
  • здійснення вибору оптимальної товщини тіста;
  • поліпшення параметрів зі зберігання готових виробів.

 

Плюси аналізатора

  • легкість в застосуванні;
  • швидкість перевірки – процес займає не більше 10 хвилин;
  • точність підсумкових показників;
  • автоматизована робота аналізатора;
  • робота за амперометричним принципом;
  • відсутність ензимів;
  • компактність;
  • сенсорне управління.
Технічні характеристики
Розміри, мм 350x400x280
Електроживлення 220 V AC, 50-60 Hz
Вага нетто, кг 12