Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошні
Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошні працює за амперометричним принципом. Тобто з його допомогою виконується аналіз крохмалю на предмет пошкодження амперометричним методом. Апаратом можна виявити кількісні показники йоду, який поглинається крохмалем. Для цього в аналізатор вбудований спеціальний датчик. Щоб отримати точні дані, приладу необхідно всього 1 грам борошна. За часом процес аналізу займе не більше 7 хвилин. Підсумкові дані виводяться в процентному співвідношенні. Велика кількість поглиненого йоду говорить про ушкодження крохмалю.
Сфери застосування
- виконання контролю якості борошна;
- виконання контролю регулювання вальців на млині;
- виявлення ступеня водопоглинання і на основі цих даних поліпшення тіста на виході;
- здійснення вибору оптимальної товщини тіста;
- поліпшення параметрів зі зберігання готових виробів.
Плюси аналізатора
- легкість в застосуванні;
- швидкість перевірки – процес займає не більше 10 хвилин;
- точність підсумкових показників;
- автоматизована робота аналізатора;
- робота за амперометричним принципом;
- відсутність ензимів;
- компактність;
- сенсорне управління.
Розміри, мм | 350x400x280 |
Електроживлення | 220 V AC, 50-60 Hz |
Вага нетто, кг | 12 |
Аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошні – це високоточне обладнання, яке допоможе визначити якість борошна та рівень пошкодження крохмалю. З його допомогою можна швидко та точно оцінити ступінь руйнування гранул крохмалю, які можуть з’являтися при тривалому зберіганні або під час переробки борошна. Аналізатор дозволяє виявити як пошкоджений крохмаль, а й інші небажані домішки. Компанія ПІС пропонує купити аналізатор кількості пошкодженого крохмалю в борошні високої якості, який дозволить проводити аналіз борошна швидко і точно.